Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Similar topics
    Keresés

Az eredmények megjelenítése:

Rechercher Bővített keresés
    A hónap Szerelmes Párja
    Forbes Ház - Tyler & Caroline Rbikwk
    A hónap Férfi karaktere
    A hónap Női karaktere
    Kiemelt oldalak
    free forum

free forum

free forum

free forum
    A miénk
    free forum

Forbes Ház - Tyler & Caroline

Go down 
    2 posters
    SzerzőÜzenet
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

Hozzászólások száma : 118

Forbes Ház - Tyler & Caroline Empty
    TémanyitásTárgy: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 1:50 am

Forbes Ház - Tyler & Caroline Xl9jr4

Otthon ültem a szobámban az ágyamon és a CD lejátszómból halkan szólt a zene. Kivételes napok egyike volt, hogy a szombatom nem azzal telt, hogy éppen valamelyik barátom élete miatt idegeskedek. Az utóbbi időben, mintha a város természet feletti közössége teljesen a feje tetejére állt volna. Damon a nagy Katherine keresésben szabadon engedte az összes kriptába zárt vámpír, akiknek feltett szándékuk a bosszú. Nem mintha ez nem lett volna egyértelmű anélkül is, hogy mondták volna. Bár ha Damonnak lett volna egy kis esze, akkor erre magtól is rájött volna és most nem kellene azon aggódnunk, hogy mikor óhajtanak majd tömeges mészárlásba kezdeni. Bár ahogy Mr. Ész kijelentette elsőnek az alapító családok leszármazottait akarják majd levadászni... mit ne mondjak ez igazán megnyugtató.
    Elvégre nézzük a hideg tényeket. Tyler vérfarkas, amiről Mrs. Lockwoodnak fogalma sincs. Anya tud a vámpírokról és örömmel ölne meg annyit amennyit csak tud, én magam pedig az élőholtak csapatát erősítem. Elenához Stefan és Damon miatt hozzá sem tudnának érni, Jeremynek pedig ott van a Gilbert gyűrű, szóval a megölésünk annyira nem egyszerű. s ha Tyler túléli az első teliholdat, akkor talán már minden legalább egy kicsit jobb lesz. És persze azért ott van Bonnie is, ha esetleg bármi rosszul sülne el, akkor az ő boszorkány erejével még mindig megtudnánk védeni magunkat és a város lakókat is. Mert ha más előnye nincs is a dolgoknak, de az határozottan hogy egy vámpír csak abba a házba léphet be, ahova behívják. Ha nincs más megoldás, akkor az egész várossal vasfüves teát fogunk itatni, így a megigézés problémáját is megoldhatnánk. Az már persze megint más kérdés, hogy ezzel aztán nagyon felmérgesítenénk a többi vámpírt, az embereknek pedig nem a legjobb szokásuk diákokra hallgatni. Ugyan ezzel az erővel az egész várost megigézhetnénk, hogy ne hívjanak be senkit sem az otthonukba.
    Annyira elmerültem a gondolataimban, hogy teljesen váratlanul ért, amikor megéreztem, hogy valaki van a nappaliban. Az órára siklott a tekintetem, és rögtön rájöttem, hogy anya nem lehet az, ő még ilyenkor javában dolgozik. Feszülten léptem ki a szobámból és sétáltam le normális tempóban a lépcsősoron, elvégre most a látszat az első. Tekintve, hogy fogalmam sincs ki lehet az, aki odalent van. Leérve egészen az ajtóig elmentem, de senkit sem láttam, azonban a jelenlétét továbbra is éreztem. Lehunytam a szememet és koncentráltam, megpróbáltam behatárolni, hol is lehet az a valaki. Néhány másodperc elteltével kinyitottam a szememet, és hirtelen fordultam hátra.
    - Tyler? - döbbenten meg, s ellenséges arckifejezésem azonnal semmivé foszlott és helyét a tökéletes meglepettség vette át. Pont ráláttam a nappali ablakaira, amelyek csukva voltam, és ha jól emlékeztem, akkor anya az ajtót is bezárta. Ezt nem igazán értem... nincs telihold Tyler pedig nem betörő.
    - Hogy jöttél be? - szegeztem neki azonnal a kérdést, miután úrrá lettem az első döbbenetemen. Azóta, hogy néhány napja szinte az orrára csuktam az ajtót nem is találkoztunk, erre most csak úgy felbukkan mint derült égből a villámcsapás. Nem kell egyetemi tanárnak lennem ahhoz, hogy ez nem jelent számomra semmi jót.
    Vissza az elejére Go down
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

Hozzászólások száma : 40

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 5:25 am

Forbes Ház - Tyler & Caroline Eh10xs

Az ágyamon feküdtem, hanyatt és a plafont bámultam. Nem tudtam hova tenni ezt az érzést, amitCaroline iránt kezdek érezni. Lehet nem is érzek semmit, csak annyit voltunk együtt az elmúlt időben, hogy beképzelem. Viszont azt sem ártana megtudni, miért van velem ennyit. Talán tudja a titkom... az nem lehet, senki sem tudja csak Mason és én. Oldalra fordultam és a párnát a fejem alá gyűrtem. Lehunytam a szemem és próbáltam másra koncentrálni, de csak nem hagyott nyugodni a gondolat Caroline-al kapcsolatban, úgyhogy fogtam magam és kirongyoltam a szobámból. Levágtattam a lépcsőn, anyám persze azonnal kijött a dolgozóból, ahol mostanában a legtött idejét tölti apám halála óta. Legyintettem neki, hogy ne foglalkozzon velem és két perc múlva már Caroline háza felé igyekeztem. Mikor odaértem, nem gondolkodtam, azonnal a kilincs felé nyúltam. Tudtam, hogy az anyja dolgozik, így vagy van itthon valaki vagy nincs. Pechemre az ajtó zárva ovolt, így körbejártam a házat, mire észrevettem, hogy a fürdő ablaka nyitva volt. Bukóra, de a kezem elég hosszú volt, hogy benyúljak érte és kinyissam. Nem sokkal később a már a nappaliban ácsorogtam. Körbenéztem, de semmi jelét nem tapasztaltam annak, hogy valaki lenne itt rajtam kívül, de mire visszamentem volna a fürdőbe, hogy kimásszak az ablakon, léptek zaját hallottam meg a lépcső felől. A lépcső alá húzodtam és akkor pillantottam meg Carry-t. Pár percig csendben voltam, majd előléptem és megálltam mögötte. Pillanatok múlva már faskasszemet néztünk egymással.
    -Miért kire számítottál? - Tettem fel a kérdést hanyagul. - Beszélnünk kell. - Indultam a nappali felé, de képtelen voltam leülni, úgyhogy a falnak dőltem és vártam, hogy Ő is megérkezzen.
    -Egy valamit nem értek. - Kezdtem bele a mondandómban. - Miért vagyunk mi ennyit együtt, mikor megcsókoltalak és a képembe vágtad az ajtót? - Kérdeztem tőle és közben az arcát fürkésztem. - Mert érdekelne a dolog. - Az agyamban persze már előre tudtam a válaszát, amit majd valami ócska hazugságba fog bugyolálni. Carline tudja, hogy vérfarkas vagyok. Akkor miért van velem? Miért nem fél tőlem? Cikáztak a kérdések a fejemben, de vártam a válaszát.
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 5:38 am

Kérdése, hogy esetleg ki másra számítottam, megzavart és azonnal több lehetőség is eszembe jutott. Elsőként Damon, mert ő az aki előszeretettel nem kopog csak bemegy oda ahova már be tud, márpedig ebbe a házba már be lett hívva, méghozzá általam. De azt sem tartom kizártnak, hogy már anya is behívta, hiszen most már egy jó ideje Damon is a tanács tagja. Ez persze enyhé szólva is ironikus, de teljesen mindegy. A másik eshetőség Stefan lett volna de ő egy úriember aki ismeri az ajtó és annak a használatát is, nem úgy mint a "mélyen tisztelt" bátyja. Fogalmam sincs hogy lehetnek ezek ketten rokonok, de ez szerintem az évszázad baklövése volt. Tutira elcseréltek valakit a kórházban, mert ez nagyon meredek így. Bár lehet csak az új létük miatt ütközik ki ez a rengeteg különbség.
    - Senkire, csak azt hitem be van zárva az... - mondtam és közben már mentem is oda az ajtóhoz, hogy ellenőrizzem anya tényleg képes volt-e nyitva hagyni. Pont ő aki folyamatosan a biztonságról papolt nekem egész életemben most úgy ment volna el itthonról, hogy nem zárja be az ajtót? Ezt kizártnak tartottam, és amikor lenyomtam a kilincset és az nem engedett megbizonyosodtam róla, hogy ismételten nekem volt igazam, de emiatt még a mondatom is félbe maradt.
    - Még is hogy jöttél be?! - pillantottam most már a nappaliban ácsorgó Tyler felé ingerülten. Egyáltalán nem tetszett, hogy olyan könnyen bejutott az otthonomba méghozzá úgy, hogy csak a jelenlétét éreztem meg és már azt is csak akkor, amikor idebent volt. Ez persze egyrészt annak is köszönhető, hogy annyira elgondolkodtam de akkor sem kellemes tudni, hogy csak úgy besétálhat a házba. Ráadásként, mi van ha anya itthon lett volna? Ő már rég fegyvert fogott volna rá, amikor lejön, bár kettőnk közül én vagyok a veszélyesebb az is igaz. Tyler kérdés áradata azonban totálisan váratlanul ért.
    - Ez... Tyler... én... sajnálom, oké. - kezdtem utalva arra, hogy nem akartam úgy rávágni az ajtót, de az a nap nagyon hosszú volt. És ő csak betetőzte a lelki káoszomat, mert jól esett a csókja, ezért is viszonoztam mindazon által, ha Damon rájön, hogy mit művelek az én nyakamat is kitekerni, hiszen Tyler vérfarkas. A vámpírok egyetlen természetes ellensége ha úgy vesszük.
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 5:57 am

Azért annál többre számítottam, ohogy sajnálom. Azt hittem normális, felnőtt ember módjára meg tudjuk beszélni. Ehelyett jött a sajnálom és terelte másfelé a témát.
    -A fürdőablakon jöttem be. Bukóra volt hagyva. - Mutattam magam möré, a fürdő irányába. - Ahhoz képest, hogy anyukád a sheriff, jobban odafigyelhetne. - Mondtam alig hallhatóan, majd újra belekezdtem az előbb abbahagyott témába.
    -Ne mond azt, hogy sajnálod. Ennél azért több magyarázatot érdemlek nem gondolod? Aláírom, Matt a legjobb barátom, de... nem tudtam, mit csinálok. Vagyis tudtam mit csinálok, de mégis... - Már saját magamon sem tudok kiigazodni. Viszont muszáj kiderítenem, mit tud rólam. Ha egyáltalán tud is valamit.
    -Figyelj nem csak ez miatt jöttem el hozzád. - Kezdtem bele, de kerestem a megfelelő szavakat. Ha semmit nem tud, nem akarok ráijeszteni és amúgy sincs köze hozzá, ha tudja, akkor elmondhatná, mégis honnan.
    -Szóval az érdekelne, miért vagy velem ilyen sok időt? És ne mond azt, hogy nem tudod, mert 100 %-ig biztos vagyok benne, hogy tudsz rólam valamit. - Tettem keresztbe a karjaimat a mellkasom előtt. Most vagy kitálal és elmond mindent, vagy szimplán kidob a házból. De ha én is elomndhatok neki valamit, akkor az az lesz, hogy furcsa érzéseim vannak vele kapcsolatban. És ezek nem azérzelmeimre irányulnak, sokkal inkább arra, hogy talán ő is titkol előlem valamit.
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 6:14 am

És én mit csinálok éppen? Az egyetlen emberrel társalgok kettesben akinek nem sok erőfeszítésébe kerülne teliholdkor megölni engem. Elvégre csak egy véletlen találkozás, egy jól irányzott harapás akárhova rajtam és nekem annyi. Legalább is ha hinni lehet annak az átoknak, de mivel én vámpír vagyok, már nem sok olyan dolog jöhet amit ne hinnék el némi átgondolás után. Ez pedig határozottan abba a kategóriába tartozott, amit valahogy nem szerettem volna tesztekkel bizonyítani, hogy el higgyem. Megy az nekem jelen esetben látatlanban is.
    - Remek. - mondtam majd egy gyors hátraarccal már mentem is fürdőszobába, ahol meg is találtam nyitva lévő ablakot, és egy erőszakos mozdulattal azonnal be is csuktam. Nem akartam még több hívatlan vendéget, addig legalább is feltétlen nem, amíg Tyler is a házban tartózkodik. Egy biztos anya miatt nem kell aggódnom, mert jobb esetben is csak 5 óra múlva ér haza. Más esetben lehet haza sem jön, fogalmam sincs. De Damonnál sosem lehet tudni mikor támadt valami halaszthatatlanul fontos problémája amit nekem kell majd megoldani helyette. Még mindig feszült voltam, amikor visszasétáltam a nappali szobába, ahol Tlyer egyszerűen karba tett kézzel a falnak támaszkodott.
    - Tyler állj! Hallod te magadat? Úgy követelsz tőlem magyarázatot, hogy még te magad sem tudod mi történt akkor? Akkor még is mit vársz tőlem? Mit vár tőlem mindenki? Nem vagyok mindentudó! - akadtam ki, és tört ki belőlem minden egy szuszra. Nem vagyok zseni, hogy mindig minden kérdésre tudjam a választ, ahogy arról sincs fogalmam miért érzem ezt ha Tyler a közelemben van, de ez messze túlszárnyalja azt amit Mattel kapcsolatban éreztem. Ez más, ez sokkal intenzívebb, de nem tudok rájönni, hogy mi az!
    - Igen Tyler tudom. ÉS?! Szerinted ez változtat valamin? Mert számomra... ez... ez nem jelent problémát. Megoldható a dolog. - magyaráztam neki, de kezdtem úgy érezni, hogy ezzel inkább magamat próbálom bátorítani és megnyugtatni, mint sem őt. Nem tudtam mit mondhatnék, amitől esetleg jobb lesz neki, mert fogalmam sem volt mit érezhet ezzel kapcsolatban.
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 8:24 am

Mikor elmondtam, hogyan is jöttem be, Caroline elviharzott a fürdőbe és becsukta az ablakot. Én addig körbenéztem a házban. Soha nem jártam még itt, nem is volt lehetőségemre, de régen nem is akartam. Úgy gondoltam, semmi közös nincs bennem és Caroline-ban, ezért nem is jöttem. Hirtelen visszajött, én meg megpördültem a tengelyem körül. Beszélni kezdett, teljesen kikelve, magából ami számomra új volt tőle. Végighallgattam, de az én adrenalin szintem is az egekbe szökött.
    -Hát épp ez az? Fogalmam sincs mi történik kettőnk közt és ettől kikészülök. - Vallottam be, pedig későbbre tartogattam. - Én csak... csak válaszokat akarok. - Néztem rá könyörgő szemekkel. Amióta megcsókoltam, nem tudok másra gondolni, ugyanakkor akkora lelkiismeret fordalásom van Matt miatt, hogy azt elmondani nem tudom. A legjobb barátom, én meg a barátnőjét csókolgatom. De mit tegyek, ha ez a pár együtt töltött hét Caroline-al ezt váltja ki belőlem. A gondolat menetem végére sem juthattam, máris kibökte azt, amire igazán kíváncsi voltam. Szóval tudja, és egy kicsit sem ijeszti meg a dolog. Ez még inkább arra enged következtetni, hogy Ő sem átlagos, amerikai lány. Az ideg dolgozott bennem és ezt kicsit sem tudtam leplezni, úgyhogy kérdezni kezdtem, minden érzelem nélkül.
    -Azt már tudjuk, én mi vagyok, azt viszont még nem, hogy te mi vagy. Merthogy te nem a régi Caroline vagy, az is biztos. Akit én ismertem, sosem állt velem szóba, vagy csa alig. Úgyhogy beszélj! - Szóltam rá, kicsit talán emeltebb hangon.
    -Gyerünk Caroline, beszélj! - Dühös voltam, és talán nem rajta kellett volna levezetnem, de tudtam, hogy titkol valamit.
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 10, 2011 8:34 am

Tényleg nem tudtam mit mondani neki ezzel kapcsolatban anélkül, hogy magamat ne árultam volna el. Azzal pedig egyenesen lelepleztem volna Damont és Stefant is. Ha műsért nem is ezért Damon tényleg kitekerné a nyakamat, ha azért nem is hogy Tylerrel barátkozom.
    Miközben beszéltem, láttam rajta is, hogy egyre idegesebb ami nem igazán kifizetődő nem csak számomra, de számára sem. De ez volt az a perc,a mikor nem érdekelt, hogy mennyire ideges. Az utóbbi napok, hetek feszültsége egészen eddig gyűlt bennem és most érkezett el az idő rá, hogy kitörjön belőlem, mint egy vulkán.
    - Te akarod a válaszokat, pont ez a baj! Mert én sem tudom mi folyik itt, de te elvárod tőlem! - kiabáltam neki indulatosan és közben fel alá kezdtem járkálni a szűk helyen, akárcsak egy sebzett oroszlán. És őszintén szólva kissé úgy is éreztem magamat. Damon folyamatosan irányítani próbál, nem számít, hogy már nem tud megigézni. Katherine megölt, és most lényegében halott vagyok, amit a saját anyámnak meg mondhatok el, hacsak nem akarok meghalni! Bonnie boszorkány, Elena pedig tisztára olyan mint Katherine! Kezdte beleőrülni abba a játékba amelybe akaratom ellenére rángattak bele, de a barátaim miatt próbáltam úrrá lenni a káoszon.
    - Telitalálat, nem az vagyok! - kiabáltam és hirtelen felindulásból akkorát taszítottam rajta a mellkasánál fogva, hogy elterült a padlón és egészen a szemközti falig csúszott. Csak akkor jöttem rá, mint műveltem, amikor megéreztem, hogy az agyaraim is előbújtam. Így néztem farkasszemet néhány másodpercig Tylerrel, majd elfordítottam a fejemet és kisvártatva egész testemmel elfordultam tőle. Lehet hogy rajtam kívül senki más nem fordított volna neki hátat ezek után, de pont ez érdekelt a legkevésbé.
    - És már nem is leszek soha az a Caroline. - mondtam végül csendesen, majd egészen az ablakig vonultam vissza és csak akkor fordultam ismét szembe vele, amikor odaértem és úgy ítéltem ez a biztonságos távolság. Nem akartam bántani, egyszerűen csak ez az egész túl sok volt egyszerre.
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptySzer. Ápr. 13, 2011 7:00 am

-Elvárom tőled, mert már kezdek begolyózni a hülye feltevésektől Caroline. - Emeltem fel a hangom és a kezem ökölbe szorult. A dühöm kezdett egyre jobban forrni bennem, de egy ujjal sem tudtam volna hozzányúlni. Ezért inkább a falat kezdtem el alig hallhatóan ütögetni a hátam mögött. Mikor közöltem vele, hogy Ő már nem az a Caroline, akit én ismertem, az agya elborult és akkora erővel lökött át a nappalin, amit egy ilyen testfelépítésű lány soha a büdös életbe nem tudott volna megtenni. A falnak csapódtam és elnyúltam a földön. Jó pár percbe telt, mire összeszedtem magam és felnéztem rá. Az arca sötét volt, a szeme alatt is sötét foltok éktelenkedtek és ami a legborzasztóbb, agyarak bújtak elő ajkai mögül. Elkerekedett szemmel ültem előtte a földön és nem tudtam megszólalni. Ez már nekem is túl sok. Farkas vagyok, aki minden teliholdkor fájdalmas átalakuláson megy keresztül, ráadásul a lány, aki iránt talán kicsit többet is érzek, mint kellene, vámpír... ízlelgettem ezt a szót még egy darabig, de undorodva ejtettem ki a szót a számon, mikor nagy nehezen térdelésbe löktem magam, majd onnan állásba.
    -Tudtam, hogy más vagy, de azt nem gondoltam volna, hogy ez lett belőled. Vámpír... - Ekkor villant át az agyamon, hogy ősi ellenségemmel nézek farkasszemet, akinek az arca azóta visszarendeződött emberi arccá. Újra az a Carry állt előttem, aki az elmúlt időszakon átsegített. Teljesen összezavart és menni akartam, mégis meggondoltam magam. Öles léptekkel a kanapé felé indultam, ledobtam magam rá és felnéztem a lányra.
    -Te tudsz rólam mindent, én is tudni akarok rólad mindent. Gondolom azzal is tisztában vagy, hogy egyetlen harapás és meghalsz. - Mondtam komolyan és vártam a válaszát. Fel nem tudtam fogni, ki lehetett az az elmebeteg, aki vámpírt kreált belőle. A kezem megint ökölbe szorult, ezért inkább zsebre dugtam.
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptySzer. Ápr. 13, 2011 7:23 am

Túl sok volt minden, amin mostanában keresztül kellett mennem, ráadásként még mindig rettenetesen ideges voltam, mert tudtam Damon megérzi az erős hangulatváltozásaimat. Nem akartam, hogy idejöjjön... nem akartam hogy még nagyobb kavarodás legyen ebből az egész helyzetből, mint amilyen most van. Nem akartam még több bajt az életembe hozni, mint ami elkerülhetetlen... Katherine, Damon, Klaus. Bőven elég. Ha túl éltem majd akkor jöhet a következő menet... esetleg.
    - És abba esetleg bele sem gondoltál, hogy nekem sincsenek kész válaszaim? - kérdeztem végül csendesen, az ablak előtt állva. Olyan messze jöttem el tőle, amennyire csak a szoba engedte számomra. Stefan megmondta, hogy vigyáznom kell az indulataimmal és az erőmmel, mert kezdetben nehezen tudom majd kezelni. Nem véletlen törtem le tegnap a szobám kilincsét is... még jó hogy anyának nem tűnt fel a dolog. Nem hinném, hogy valami értelmes magyarázattal tudtam volna szolgálni.
    Tyler olyan undorral a hangjában ejtette ki azt a szót... hogy mi vagyok, hogy nem sok hiányzott ahhoz, hogy komolyan sírni kezdjek. Pont ezt nem akartam! Ezért vettük el Damonnal anya emlékeit is, mert így a legjobb mindenkinek... leginkább nekem és az érintetteknek. Lehet, hogy nem voltam már a régi Caroline, de valahogy nem hiányzott az aki voltam.
    - Végig tudtam. A bulitól kezdve... sőt már ellőtte. - közöltem vele kissé talán nyers hangon, egy keserű mosollyal a szám sarkában. Nem tudom, hogy mit gondolt rólam most, talán azt, hogy ostoba vagyok. De őszintén nem érdekelt, hogy most mi járhat a fejében, mert a szavai, a hangja bőven egyértelművé tették számomra, hogy minden bizonnyal, most beszéltünk utoljára. Ne adj isten utoljára láttuk a másikat, mert nem hibáztatnám érte, ha egyszerűen lelépne és vissza sem nézne. Hiszen ha minden igaz Mason Lockwood is ezt tette csak sok sok évvel ezelőtt. De persze ez nem jelenti azt, hogy Tlyer is le fog lépni.
    - Mit akarsz még tudni? - tártam szét a karomat megadóan. Minél előbb szerettem volna véget vetni a beszélgetésnek. Nem akartam hallani ahogy hozzám beszél, megint azon a hangon. Elég volt hallanom anya szájából, néhány héttel ezelőtt, nem vágyom rá újra, főleg nem hosszútávon. Figyeltem ahogy leül a kanapéra, de nem mentem hozzá közelebb. Automatikusan beültem az ablakpárkányra.
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptySzomb. Ápr. 16, 2011 11:27 pm

Kicsit lenyugodva, de még mindig zsebre dugott kéezzel ültem a kanapén és hallgattam Őt. Hiába próbálta az agyam befogadni a hallottakat, képtelen voltam felfogni, hogy vámpír lett belőle, azt ha már itt tartunk azt sem, hogy lassan telihold lesz. Újabb kínszenvedés és újabb lakat alatti éjszaka, nehogy valakit megöljek. Végül, mikor befejezte, én vettem át a szót.
    -Az nem lehet, te mindig találsz valami megoldást. Akármire... - Néztem rá már - már könyörgő szemekkel. Kezdtem tényleg úgy érezni magam, mint egy skizofrén. Egyszer ez van, másszor meg az.
    -Gondolhattam volna, hogy nem a régi Caroline. Nem is értem, miért nem tűnt fel. - Gondolkodtam hangosan. - Sosem bírtalak. Most mégis sok mindent köszönhetek neked. - Mosolyodtam el és felálltam a kanapéról. Az ablakhoz sétáltam és megálltam előtte.
    -Ki tette ezt veled és miért? - Kérdeztem aggódva. Őt ismerve, talán napjai vannak hátra. Azt pedig valamiért nem tudnám elviselni, ha itthagyna az egyetlen ember, aki megérti, mi vagyok. Mellesleg érdekelne, hogy rajta kívül vannak e még a városban. És nekem erről szólnom kell e Mason-nak.
    Caroline Forbes
    Bosszantó Szöszi & Admin
    Caroline Forbes

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyVas. Ápr. 17, 2011 12:54 am

Az ablakpárkányon ülve figyeltem Tylert és e cselekedet közben magam is megnyugodtam egy kissé. Kezdtek összecsapni a hullámok Mystic Falls felett és nekünk tudnunk kellett volna a megoldást hogyan kerüljük el. A problémák ott kezdődtek, hogy nem tudtuk. Sem azt hogyan oldjuk meg, ahogy azt sem, hogy egészen pontosan mi közeledik felénk. Mert hogy megérkezik abban egészen biztosak voltunk, mert a kriptavámpírok nem hiszem, hogy csak úgy feladják a tervüket, hogy a földig rombolják a várost, mert mi szépen nézünk rájuk. Arról nem is beszélve, hogy anya minden vámpírt holtak akar látni aki csak beteszi a lábát a városba... és ha megtudja hogy én is az vagyok, hamar kerülök majd a lista élére, Damonnal együtt. Fantasztikus kilátások, de tényleg.
    - Ez nem így megy Tyler! Erre... ez nekem nem megy. - próbáltam elmagyarázni neki, de mivel olyan sok mindenről nem tudott még, kételkedtem benn, hogy megértené. Ráadásul annyi mindent nem is lenne szabad elmondanom neki, ahogy már az is óriási baj, hogy arról tud, hogy én mi vagyok. Már azt sem tudom, hogy ezt hogyan fogom beadni Damonnak, anélkül hogy rögtön ne akarná eltörni a nyakamat egy kis feszültség levezetés gyanánt. Bár azt is eltudom képzelni, hogy azonnal hozza a karót.
    Amikor elmosolyodott és odasétált hozzám, mérhetetlen nagy gombócot éreztem a torkomban. Mindazon által, örültem, hogy sikerült valamennyire megnyugodnia, de ez nem volt megoldás hosszútávra. Nem folytathatom ezt az egészet, akármit is csinálok. Nem lehetek Tylerrel, nem segíthetek neki... anélkül nem, hogy ne mondanám el neki a teljes igazságot, de a reakciója előre nem látható. Nem tudom, hogyan fog majd reagálni, és ez az egész most olyan mintha a tűzzel játszanék.
    - Emlékszel az autóbalesetre, amikor kórházba kerültem? Ti megúsztátok, de nekem belső vérzésem volt. Túl sok vért vesztettem mielőtt elállították volna ezért Elena megkérte... - kezdtem majd elakadtam. Nem akartam belekeverni még több embert, mint amennyit szükséges lett volna. Arról nem is beszélve, hogy ha most kiejtem Damon nevét Tyler azonnal rájön, hogy Stefan is vámpír. Az pedig egyáltalán nem hiányzik, hogy a kriptavámpírok mellett még a helyi farkas és a Salvatore testvérek nyomában loholjon. Így is nagy a káosz.
    - Véletlen volt Tyler. Ő adott nekem vért, hogy meggyógyuljak, hogy életben maradjak, aztán az a ribanc bejött és megfojtott. Ezáltal a vér átváltoztatott, közhelyesen szólva örök életet adott. - fejeztem be végül a mondandómat neki, majd közvetlen a szemeibe nézve folytattam.
    - Senkinek sem beszélhetsz erről, érted? Senkinek nem mondhatod el. - néztem rá nagyon komolyan és már előre féltem, hogy mi lesz ebből az egész helyzetből, amibe az akaratom ellenére keveredtem bele. És akkor még arról nem is beszéltem, hogy véletlenül megöltem egy embert, de azóta állatok vérén élek. Ez lenne csak a jéghegy csúcsa.
    Tyler Lockwood
    Szexi Vérfarkas
    Tyler Lockwood

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline EmptyHétf. Ápr. 18, 2011 11:35 pm

-Segíteni akarok Carry, de ha nem hagyod, akkor nem tudok. Ki változtatott át? - Kérdeztem meg ismét, mert az ugyan elmesélte, hogyan lett azzá, ami most, de azt nem ejtette ki a száján, ki is tette ezt vele. Talán attól fél, ha kiderül, bántódása esik. Talán tényleg vannak még a városban. Teljesen össze vagyok zavarodva és az sem segít sokat, hogy újra felidézzük az autóbalesetet, ahol nekem köszönhetően majdnem mind meghaltunk. Az a furcsa hang, ami belekúszott a fejembe és iszonyatos fájdalmat okozott. Aztán a csodás felébredés, holott meg is halhattam volna. És végül a tudat, hogy Caroline tulajdonképpen miattam van kórházban. Leültem mellé a párkányra, szorosan mellé és bámultam magam elé.
    -Sajnálom, amit nemrég mondtam. Nem tudnálak bántani. - Nyúltam a keze után, végül azonban mégsem fogtam meg, hanem a saját combomra tettem. - És megígérem, hogy senkinek nem beszélek róla, ha te is megtartod az én titkom. - Álltam fel vele szembe, megsimogattam gyengéden az arcát, majd az ajtó felé indultam.
    -Majd találkozunk. - Mosolyogtam rá és otthagytam a házat. Fogalmam sem volt, mihez kezdjek magammal, most hogy tudom, Caroline vámpír. Elmondani bárkinek is a legnagyobb hiba lenne, ugyanakkor az ősi ellenségem. ki tudja, farkas alakban nem kerül elém és akkor nem tudok uralkodni magamon. Talán nem kellene többet találkoznunk. De akkor miért esik nehezemre távol maradni tőle?
    Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Forbes Ház - Tyler & Caroline   Forbes Ház - Tyler & Caroline Empty

Forbes Ház - Tyler & Caroline
    Vissza az elejére 
    1 / 1 oldal
     Similar topics
    -
    » Caroline Forbes Naplója

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
     :: Mystic Falls :: Come Home-
    Ugrás: